Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera diu que el decret de Protecció del Territori és la resposta «a una degradació impulsada per la dreta»

El coordinador de MÉS per Mallorca Antoni Noguera, ha valorat aquest dimarts de manera «molt positiva» la validació en el Parlament del Decret de Protecció del Territori. D'acord amb la formació, la nova norma «és una resposta necessària per a encarar el futur».

Segons Noguera, el decret respon «a una degradació progressiva de la fisonomia del nostre camp, d'un tret cultural característic i de la biodiversitat existent en el món rural que ha impulsat la dreta».

El coordinador de MÉS ha assenyalat que «cal reservar el sòl rústic no sols per la realitat d'avui, sinó per la de demà». Així mateix, ha destacat que la nova normativa no sols protegeix el territori, sinó que posa fre a l'especulació amb el lloguer turístic i facilita les eines per a garantir la producció del sector primari i incrementar quotes de sobirania alimentària.

Finalment, Noguera ha remarcat que el decret «dóna continuïtat un full de ruta de MÉS per Mallorca en la defensa del Medi Ambient i la protecció del territori, iniciat ja fa anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.