Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern destina 75.000 euros a ajuts per a entitats LGTBI amb projectes duts a terme durant 2020

La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, a través de la Direcció general de Drets i Diversitat, destina 75.000 euros a ajuts per a projectes relacionats amb la diversitat sexual i de gènere i per a erradicar la LGTBI-fòbia, duts a terme durant l'any 2020.

Segons ha informat la Conselleria, poden sol·licitar aquestes ajudes les associacions, federacions d'associacions, fundacions i qualsevol altra persona jurídica privada sense ànim de lucre de Balears, amb projectes per a incorporar mesures de responsabilitat social de les empreses en polítiques LGTBI.

També poden ser projectes amb activitats formatives en diversitat sexual i de gènere dirigides a professionals de qualsevol dels àmbits sensibles que estableix la Llei 8/2016 per a garantir els drets del col·lectiu LGTBI, i les accions de recerca i estudis relacionats amb la LGTBI-fòbia.

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza dins d'un mes a partir d'aquest divendres i cada entitat pot presentar més d'un projecte a la convocatòria. Pel que fa a l'import, es pot sol·licitar una subvenció equivalent al 100% del pressupost total del projecte. Respecte al pagament de les ajudes, el Consell de Govern va aprovar la bestreta del 100% de les ajudes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.