Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI critica la «manca de coordinació» per part de l'Administració del Govern davant la 'nova normalitat'

L'STEI Internsindical ha criticat la «manca de coordinació» per part de la Direcció General de Funció Pública davant la 'nova normalitat' i ha assegurat que des que va entrar en vigor el protocol de desescalada, acordat amb CSIF, SINTTA, CCOO i UGT, «el Govern no s'ha assegut amb els representants els treballadors per a negociar» les mesures a aplicar durant aquesta nova fase.

D'acord amb el sindicat, per aquest motiu, «ningú té constància formal de quines mesures de prevenció de la COVID-19 i de conciliació de la vida laboral i familiar continuaran en vigor a partir de dilluns». «El Govern s'està convertint en un 'salvi's qui pugui'».

El sindicat ha assenyalat que «la incertesa és tan gran i la falta de coordinació per part de Funció Pública tan evident, que ara com ara hi ha molta de preocupació en totes les conselleries». En aquest sentit, l'STEI Intersindical ha demanat al Govern «que es posi a l'altura de la situació i torni a exigir a Funció Pública que convoqui una sessió urgent de la Taula Sectorial de Serveis Generals per a abordar aquestes qüestions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.