Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP assenyala una regidora de Palma com a «culpable» de la pintada a l'estàtua de Juníper Serra

40743

El secretari general del PP de les Balears Toni Fuster, ha condemnat «enèrgicament» la pintada contra l'estàtua de Fra Juníper Serra, a la plaça de Sant Francesc de Palma, així com el «silenci i la falta de contundència» de la presidenta Armengol i el batle José Hila.

Fuster ha subratllat aquest dilluns «les conseqüències que ha tengut la crida realitzada» per la regidora de l'Ajuntament de Palma Sonia Vivas, qui «va encoratjar als ciutadans de Palma a traslladar» a la plaça, on es troba la imatge del religiós mallorquí, les accions contra la memòria de Serra que tenen lloc a San Francisco, als EUA.

Fuster ha assegurat esperar «la condemna unànime» de les forces del Pacte per denunciar la pintada de l'escultura «que no tenen cap mena de justificació». «Actituds com aquesta només ens porten a l'odi, la intolerància i la divisió quan el que volem és la unió de tots pel bé comú», ha apuntat.

A més, ha demanat al batle de Palma José Hila, que articuli els mecanismes que siguin necessaris perquè la «pintada sigui esborrada i es restableixi la normalitat» a la plaça Sant Francesc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.