Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Un pare exigeix davant un jutge que un home no es pugui apropar al seu fill, perquè «com que és gai, el pot pertorbar»

Un pare en procés de separació ha exigit que no es permeti a un amic íntim de la seva exdona, que s'acosti al seu fill de nou anys d'edat pel simple fet de la seva condició d'homosexual. La petició es va produir per sorpresa en els al·legats finals de la defensa del progenitor del menor, durant la vista de mesures urgents celebrada el passat 23 de juliol de 2019 en el Jutjat de Primera Instància número 2 d'Inca.

«He tengut una por absoluta en tot aquest procés, però sobretot a no poder veure el nin», assegura a Diario16, David Alcón, la presumpta víctima d'homofòbia. «Per la meva condició sexual ningú ni res em pot prohibir que pugui acostar-me a ningú», afegeix i ha anunciat que presentarà una denúncia per presumpte delicte d'odi.

El marit d'Alcon, ha explicat en un vídeo que durant l'al·legat final d'un judici d'un divorci d'un matrimoni heterosexual, l'advocat de l'home va dir textualment en la vista: «No volem que el nostre fill, que al final és parent meu també, s'acosti més a aquesta persona i no volem que el duguin a festes de l'Orgull Gai a Inca, perquè això és un despropòsit i una vergonya».

El misser va demanar al jutge que «aquesta persona no pugui acostar-se més al nin, ni tan sols que pugui parlar amb ell. Suplicam a sa senyoria que afegeixi a la sentència la prohibició del tal David de poder acostar-se al nin perquè no és cap familiar i a més, està casat amb un altre home i no volem nosaltres aquesta relació per al nostre fill, per tant sol·licitam aquesta mesura amb les altres».

L'al·legat de la defensa del progenitor va continuar en aquest sentit assegurant que «des que aquest senyor ha aparegut en la vida de la seva amiga està pertorbant al menor». És per això que el pare va reclamar a aquest amic de la mare que presentàs un certificat d'antecedents en delictes sexuals remetent-se a la Llei orgànica 1/1996 de protecció jurídica del menor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.