Setmanari d'informació local - 138 anys

Cultura ajudarà a les activitats ajornades o suspeses

La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat ha publicat una línia d'ajudes de 310000 euros per donar suport a fires, festivals o jornades culturals amb la cobertura de despeses d'activitats ajornades o suspeses que fomentin la projecció exterior i es duguin a terme a les Balears durant el 2020.

Segons ha informat la Conselleria, aquestes ajudes formen part del fons extraordinari d'1,4 milions d'euros per la Sostenibilitat de les Indústries Culturals en el marc del pla impulsat pel Govern davant la situació d'emergència a causa de la pandèmia del coronavirus.

La convocatòria cobreix les despeses de programació, producció, comunicació, màrqueting i organització de jornades professionals de fires i festivals.

El període que s'havien d'executar les activitats que s'han suspès o ajornat engloba des del dia 14 de març al 30 de juny de 2020, encara que el pagament dels costos objecte de la subvenció s'han d'haver efectuat entre l'1 d'octubre de 2019 i el 30 de juny de 2020.

Les sol·licituds es poden presentar a l'Institut d'Estudis Baleàrics, i el període serà de 20 dies des de la publicació de la convocatòria en el Bolletí Oficial de les Illes Balears. La documentació es podrà entregar tant telemàticament com de manera presencial, i amb un màxim de 40000 euros per sol·licitant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.