Setmanari d'informació local - 138 anys

Detingut un home per proferir insults racistes a un grup de dones a Palma

Un agent policial al costat del detingut. | Policia Nacional espanyola

Agents de la Policia Nacional espanyola han detingut a home de 36 anys com a presumpte autor d'un delicte d'odi contra quatre dones, una d'elles menor, a la terrassa d'un establiment en el barri de Santa Catalina de Palma.

Segons ha informat la Policia Nacional espanyola aquest diumenge, els fets es van produir aquest divendres quan una patrulla policial de Seguretat Ciutadana va ser requerida per quatre dones i un home que sol·licitaven ajuda i que es trobaven a la terrassa d'un bar en el barri de Santa Catalina.

Llavors, els funcionaris policials es van personar en el lloc dels fets i van poder esbrinar que les quatre dones van ser objecte d'insults racistes i que l'home havia estat testimoni.

Les dones van manifestar que moments abans estaven assegudes a la terrassa d'un bar i que, sense cap motiu, van ser increpades per un altre client, qui els va proferir insults racistes.

A més, van afegir, el detingut arribà a realitzar un acte obscè contra aquestes, trobant-se una menor entre les víctimes, i fins i tot va estar a punt d'agredir a una de les dones, fet que va ser evitat per un altre client.

Per part seva, el presumpte autor va manifestar als agents que no volia compartir terrassa amb les quatre dones fent al·lusió al fet que eren de raça negra, mostrant el seu desig que aquestes se n'anessin, arribant a proferir frases injurioses davant els policies.

En vista dels fets, es va procedir a la detenció de l'home com a presumpte autor d'un delicte d'odi. Una vegada detingut el presumpte autor va proferir amenaces contra els agents, així com contra les quatre dones, fent al·lusió a la seva raça amb insults racistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.