Setmanari d'informació local - 138 anys

La UNED obre el seu termini per a la matrícula de graus i màsters

La Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) obrirà aquest dimarts el seu termini de matrícula en Graus i Màsters, que s'estendrà fins al 22 d'octubre.

Així ho ha anunciat la institució educativa, que ha detallat que la seva oferta es compon de 28 graus, 11 graus combinats i 79 màsters, a més del Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys.

En relació amb el procés de matrícula, la UNED ha explicat que es realitza a través d'Internet, mitjançant un accés personalitzat i segur que requereix autenticació amb usuari i contrasenya. En realitzar-la per aquest mitjà, l'estudiant accepta la recepció per correu electrònic d'informació relacionada amb els tràmits administratius que es generen en la seva sol·licitud, en l'adreça e-mail que ha facilitat.

La universitat compta amb una mitjana de 200.000 matrícules cada curs, a Grau, Postgrau, títols propis, Accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys, UNED Sènior i Idiomes, així com amb 61 seus distribuïdes per la península i les illes, a més de 15 seus internacionals situades en quatre dels cinc continents.

Finalment, ha recordat que la combinació de formació en línia i semipresencial recolzada en una plataforma pròpia permet que la UNED sigui l'única universitat espanyola que no aplica notes de tall a les sol·licituds dels seus futurs estudiants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.