Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort habilita un espai per a 42 bicicletes a l'aparcament de la plaça Major

La Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes (SMAP) de l'Ajuntament de Palma ha habilitat un espai amb 42 places per a bicicletes a l'aparcament de la Plaça Major.

El batle de Palma José Hila, ha visitat aquest dimecres el nou aparcament per a bicicletes, situat en un lateral de l'entrada al pàrquing. Les places s'oferiran en règim de lloguer per un preu de dos euros al mes.

Aquest nou espai, que s'ha condicionat durant els últims mesos, disposa de càmeres de vídeo-vigilància, sistema d'il·luminació amb control de presència i diferents ancoratges per a les bicis degudament senyalitzats. A més, s'incorpora a l'interior del local un kit d'eines per al manteniment de bicicletes per als usuaris.

En aquest espai s'ha instal·lat un tancament específic, s'ha millorat l'accessibilitat eliminant un graó d'accés, s'han fet tasques de pintura i s'ha millorat la ventilació. En total, totes les millores han sumat una inversió de 4.000 euros (més IVA).

Amb aquestes 42 noves places, la SMAP ja suma a les seves instal·lacions un total de 366 places per a bicicletes. La resta es troben en els aparcaments públics de Via Roma, Antoni Maura, Santa Pagesa, el Parc de sa Riera, Marquès de la Sènia, Manacor, Comte d'Empúries i Comtat del Rosselló. A més, es va obrir fa quatre mesos un nou local per a bicicletes situat a Pere Garau.

Per a llogar una de les places s'ha de contactar amb la SMAP per telèfon o correu electrònic. A la visita aquest dimecres també han assistit el regidor de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, el gerent de la SMAP, Pedro Manera, i la directora general de l'àrea, Irene Nombela.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.