Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB es reuneix amb diferents partits per treballar les propostes de reactivació econòmica

El GOB s'ha anat reunint durant tota la setmana amb diversos partits de l'arc Parlamentari per «discutir i valorar» l'adopció de les propostes d'esmena registrades pel GOB relatives al Projecte de Llei de reactivació econòmica, actualment en tramitació.

Els ecologistes s'han reunit fins ara amb Esquerra Unida, Podem, MÉS, El PI i PSOE i ha estat en converses amb Més per Menorca per presentar el seguir d'esmenes plantejades per l'entitat ecologista de cara al Projecte de Llei de Reactivació Econòmica.

L'objectiu de les reunions, segons han explicat, és fer una discussió i valoració amb els diferents grups polítics perquè assumissin aquestes propostes del GOB amb l'objectiu de redreçar alguns dels plantejaments més negatius que fa el decret-llei de reactivació econòmica. Concretament, han plantejat quatre aspectes que consideren «fonamentals revisar». Són la necessitat que els incentius per a la modernització en cap cas impliquin ni augments de volum, ni exempció de compliment de paràmetres urbanístics.

El GOB també considera negatiu els canvis d'usos permesos per hotels. Per altra banda, s'oposen a la confiscació de l'Impost de Turisme Sostenible per part del Govern i a la confiscació també de la participació en la presa de decisions respecte dels fons a que es destini finalment aquest impost.

I finalment, lligat amb l'anterior des del GOB, asseguren que és fonamental la revisió del sistema fiscal per garantir a l'administració disposar d'ingressos per a fer front als reptes socials i econòmics futurs, així com de canvi de model econòmic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.