Setmanari d'informació local - 138 anys

Vox s'embulla amb les banderes

Populisme i curtor sempre han anat estretament vinculats i quan es conjuguen ambdues circumstàncies, trobar-hi un mínim de coherència es fa totalment impossible.

El passat 19 de juny el partit neofeixista Vos va demanar la «retirada immediata» de la bandera de l'arc de Sant Martí, que simbolitza la lluita LGTBI, penjada a la façana de l'Ajuntament de Palma ja que pels activistes contra la Democràcia la bandera «suposa una ruptura de la imprescindible imparcialitat i neutralitat política que ha de regir als edificis públics».

No ha passat ni un mes i allà on hi havia estirabots i amenaces ara hi ha bots de satisfacció perquè l'Ajuntament de Palma exhibeix, des d'aquest dilluns la bandera de l'Atlètic Balears.

No només això. La regidora neofeixista de l'Ajuntament de Palma Sandra Barceló (que a Twitter usa com a identificatiu el seu nom acompanyat de la xifra 88, que és el codi numèric que usen els nazis per proclamar 'Heil Hitler') ha assistit a l'acte de penjada de la bandera hi s'ha mostrat entusiasmada a Twitter.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.