Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca presenta unes jornades sobre els ratpenats de Sa Dragonera

El Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca ha organitzat unes jornades sobre els ratpenats del Parc Natural de sa Dragonera aprofitant que s'està realitzant un estudi sobre la població d'aquests mamífers a l'illa.

La vicepresidenta segona del Consell i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot ha destacat la importància «d'estudiar, protegir i fer seguiment sobre la fauna i flora de la Dragonera per saber en quines condicions es troba».

«Els ratpenats són l'únic grup de mamífers que ha sobreviscut a l'arribada dels humans a l'illa de Mallorca, és de gran importància estudiar les seves poblacions», ha destacat el director insular de Medi Ambient, José Manchado.

Des del Consell han ressaltat que «el seu paper ecològic és fonamental, ja que són depredadors de multitud d'insectes i ajuden a mantenir controlades plagues forestals, agrícoles i urbanes, com els mosquits».

Així, el pròxim divendres 17 de juliol a les 19.30 hores es durà a terme una conferència sobre la població de ratpenats del parc a càrrec del professor i investigador de la Universitat de Barcelona Jordi Serra-Cobo a la Sala de Conferències de la Misericòrdia, a Palma.

Per altra banda, el dissabte 18 es farà un taller científic en el Parc Natural de sa Dragonera amb una xerrada sobre la distribució i el comportament dels ratpenats a l'illa seguida d'una sortida nocturna en el camp amb gravadora d'ultrasons.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.