Setmanari d'informació local - 138 anys

La consellera d’Administracions Públiques rebutja reunir-se amb l’STEI Intersindical

La consellera evita dues vegades reunir-se amb el secretari general del segon sindicat en representació entre el personal funcionari

Des que el dia 15 de maig es va aprovar l'anomenat 'Protocol de desescalada' (que no preveia cap mesura per a la fase anomenada 'nova normalitat'), la Mesa Sectorial de Serveis Generals no s’ha tornat a reunir, segons que denuncia l'STEI.

En la sessió del maig, l’STEI Intersindical va ser l’únic sindicat que va votar en contra del Pla. D’aleshores ençà, el sindicat ha demanat dues vegades reunir-se amb la consellera Isabel Castro i no ho ha aconseguit.

La primera vegada, Castro va provar de delegar en la directora general de Funció Pública, el sindicat va considerar que els afers a tractar «superaven amb escreix les competències d’aquesta Direcció General» ja que s'havia de parlar d'aspectes retributius, resolucions sobre la carrera professional, execucions de sentència dictades per autos judicials..., l’STEI Intersindical va reiterar la petició de reunir-se amb la consellera el dia 2 de juliol.

Tretze dies després, ningú de la conselleria s’ha posat en contacte amb el sindicat que va votar contra el protocol esmentat.

Ara, l’STEI Intersindical acusa el Govern de «substituir les meses de negociació constituïdes legalment per un òrgan de propaganda anomenat 'Mesa del Diàleg Social', que, amb l’excusa d’un estat d’alarma que ja no està en vigor, fa la farina blana a un Govern que decideix sobre les condicions de feina del personal empleat públic sense negociar amb els seus representants».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.