Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimem expressa la seva «preocupació» davant el tancament de carrers a Magaluf i s'Arenal

El president de la Federació de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (Pimem), Jordi Mora, ha mostrat la seva «preocupació» davant les diferents mesures adoptades pel Govern en les últimes hores amb el tancament d'establiments en carrers de Magaluf i s'Arenal per a evitar el turisme d'excessos.

El president de la patronal ha assegurat «mesures d'aquest tipus també poden afectar altres sectors indirectament». «Les empreses que quedin afectades per aquesta situació han de tenir garantida una sortida o se'ls ha de donar una solució a un més que possible tancament derivat d'aquestes mesures», ha assenyalat Mora.

La patronal ha indicat que «és el moment de donar missatges clars que les Balears són un destí segur i d'aplicar amb contundència la normativa vigent». «L'Administració ha de fer el seu treball de manera eficient aplicant sancions a qui incompleixi i ara no és moment per a una altra mena de plantejaments que s'han de tractar a mitjà i llarg termini», han afegit.

D'acord amb Mora, «la solució no implica anar tancant carrers a mesura que hi hagi incompliments». «Ara és el moment d'atreure turisme i de gestionar-lo de la millor manera, donant confiança als mercats emissors amb el compromís de tots que les Balears és un destí segur», ha indicat.

Per la seva part el president de l'Associació de Petits Hotels de Pimem, Juan Manuel Ordinas, ha recalcat que «aquest és un tema d'ordre públic que s'ha de tractar com a tal i que ara no és el moment de pensar en la mena de turisme que ha de venir a Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.