Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB acusa Martí March d'abocar els centres «a la propagació de la pandèmia»

Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, ha acusat aquest dimecres el conseller d'Educació d'abocar els centres «a la propagació de la pandèmia amb els criteris del Fons COVID-19 que s'han tractat avui a la mesa sectorial». «La proposta de quota docent addicional no ha canviat ni una coma i ha estat rebutjada per UOB i la majoria de la representació sindical», han lamentat.

UOB ha explicat que han votat en contra perquè els nous docents assignats són «totalment insuficients i continua sense plantejar-se l'habilitació d'espais per desdoblar grups i garantir la distància de seguretat».

«Es proposen únicament 458 docents més, que proporcionalment no són ni la meitat dels que s'han anunciat a altres territoris com Catalunya, i si per una banda Planificació ha dit que no s'aplicarà el 10% extra de matrícula sobre els màxims per grup, de 22 alumnes a infantil, 25 a primària, 30 a ESO i 35 a Batxillerat, no s'ha compromès a aconseguir els espais per crear els nous grups perquè no poden fer miracles». «Es confirma que haurem d'afrontar el proper curs amb els espais de sempre, amb els centres desbordats amb ràtios excessives i fins i tot il·legals», han afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.