Setmanari d'informació local - 138 anys

Confirmat un cas de Covid-19 en un edifici de la zona de s'Arenal de Llucmajor

La Conselleria de Salut ha confirmat aquest diumenge un positiu de la Covid-19 en un edifici de la zona de s'Arenal de Llucmajor. La persona afectada ha estat traslladada a l'hotel pont. Mentrestant, altres 10 persones es troben en vigilància a l'espera del resultat de les PCR, una d'elles a l'hospital.

Segons ha informat la Conselleria aquest diumenge en un comunicat, d'acord amb les dades disponibles en aquests moments s'ha pogut confirmar només un cas positiu, que ha estat traslladat a l'hotel pont. Mentrestant, altres 10 persones romanen en vigilància a l'espera del resultat de les proves PCR --una d'elles a l'hospital--.

En aquest sentit, ha explicat que, en l'actualitat, l'equip d'infermeres rastrejadores està duent a terme la cerca de contactes i realitzant la PCR a les persones que es consideren contacte estret. Una UVAC s'ha desplaçat al lloc.

Així mateix, ha indicat que, com és habitual, amb el suport de les UVAC, el personal sanitari i de salut pública, fa un seguiment estret per a oferir a cada persona el recurs assistencial o d'allotjament 'adequat' per a garantir un 'correcte aïllament' i per a verificar el compliment d'aquest.

Amb tot, ha apuntat que la informació s'està processant i podria variar a mesura que avanci l'estudi de contactes; així com que per respecte a la privacitat de les persones, no s'ofereixen més dades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.