Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS reclama més proves PCR per a «garantir el corredor segur» i rebutja la quarantena imposada pel Regne Unit

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha rebutjat aquest dilluns la quarantena imposada pel Regne Unit als turistes que visiten l'Estat espanyol. Segons Noguera, les Illes continuen sent una «destinació segura» i ara el que cal és «consolidar aquest concepte».

En aquest sentit, des de l’executiva de MÉS per Mallorca, Annabel Riveras, ha explicat en roda de premsa que, precisament «per a garantir que les Illes continuen sent una destinació segura cal que a ports i aeroports es facin proves PCR, preferiblement a càrrec d’AENA».

Segons Rivera, «si garantim que els turistes entren amb una PCR negativa d’una banda garantim la salut dels nostres ciutadans i d’altra consolidam el concepte de destinació segura. Durant els darrers mesos hem fet un gran esforç col·lectiu i hem cuidat molt la salut dels nostres ciutadans amb el tancament de ports i aeroports. Gràcies a això tenim unes xifres de contagis molt inferiors a les del Regne Unit. I per això cal consolidar aquest model», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.