Setmanari d'informació local - 138 anys

Detenen un jove de 19 anys per abusar sexualment de la seva exparella

La policia ha detengut un jove de dinou anys per abusar sexualment de la seva exparella, menor d'edat, després d'agredir-la, accedir a la força al seu domicili i trencar-li el telèfon mòbil.

Segons ha informat la Prefectura Superior de les Balears, els fets varen ocórrer aquest passat diumenge en la barriada de la Soledat de Palma, quan l'ara arrestat va acudir al domicili de la seva exparella, que resideix amb els seus pares, per a recuperar uns mobles.

La jove va baixar a l'entrada per a parlar amb ell, que la va abraçar i va besar pel seu cos, a més de realitzar-li tocaments, colpejant-la en diverses ocasions.

En aquest moment, la jove va poder escapolir-se i refugiar-se en el seu domicili però el presumpte agressor va accedir per la força a l'interior de l'habitatge i li va prendre diversos objectes que es pressuposa que eren seus, a més de trencar-li el telèfon mòbil a la menor.

El jove va abandonar el lloc i després de donar avís a la policia, els agents el varen detenir pels voltants de l'habitatge de la víctima.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.