Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Campos a Jaume Adrover Fuster: «ser trànsfuga és ser un frau a la Democràcia»

Jaume Adrover Fuster, que va accedir al càrrec de regidor a l'Ajuntament de Campos a través de les llistes electorals de MÉS per Campos, ha abandonat aquesta formació política i, en comptes de renunciar a l'acta de regidor, ha passat al grup mixt, a l'espera de rebre una oferta del Partit Popular, que governa el municipi.

MÉS per Campos li ha fet una carta oberta titulada 'Carta a un trànsfuga', que va ser llegida per la regidor sobiranista Anabel Riveras que reproduïm a continuació.

Carta a un trànsfuga

«Segons la RAE, un trànsfuga és: 1. Una persona que passa d’una ideologia a un altra 2. Una persona que amb un càrrec públic no abandona aquest al separar-se del partit que l’ha presentat com a candidat.

Malgrat que ara, a la gent del PP aquest trànsfuga li pugui anar bé i faci befa a xarxes, us comunico que la figura del trànsfuga és una mena de FRAU a la democràcia, un frau electoral que no beneficia finalment ningú i el fet que l’Ajuntament de Campos en tingui un, és una mala noticia per a tots aquells que creiem en la democràcia. Creieu-me, un trànsfuga aquí, en aquesta sala, és una mala noticia per a Campos.

És per això que aprofit aquesta oportunitat per exigir al Regidor Jaume Adrover Fuster que per decència democràtica lliuri al final d'aquest Plenari l'acta de Regidor.

Sense entrar en detalls personals, que no són necessaris en aquest moment, no compta amb la confiança de l'executiva del partit i CAP membre de la mateixa li ha donat suport abans i sobretot en els darrers dies.

Els vots, la ciutadania que va votar MÉS per Campos, no es mereix aquest acte d'indignitat política. El transfuguisme és il·legítim i un frau electoral a les persones que van votar unes sigles.

Finalment, el més greu d'aquest fenomen és que està deteriorant greument la cultura política en què s'ha de sustentar un règim democràtic. Els electors no entenen com uns polítics triats en unes llistes d'un partit poden mercadejar amb els seus vots».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.