Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra Unida demana a l’Ajuntament d’Eivissa el canvi en la denominació del Passeig Joan Carles I

Després de les notícies aparegudes les darrers setmanes que posen sota sospita el comportament de l'actual rei 'emèrit' i la seva presumpta implicació en casos de corrupció, Esquerra Unida reclama al consistori d'Eivissa que prengui les mesures pertinents perquè en un termini curt de temps el nom del Borbó sigui retirat del nomenclàtor de la ciutat, tal i com estan fent ja altres ciutats d'arreu de l'Estat.

Segons el coordinador de la formació, Artur Parrón, «l’actual rei emèrit no reuneix les condicions ètiques per a tenir el seu nom associat a un carrer de la ciutat. A més, la seva fugida a l’estranger deixa sense arguments als “patriotes” que defensen el seu paper històric recent i que en altres condicions s’opossarien al canvi de nom».

Com va sol·licitar ja fa uns anys a l'Ajuntament de Santa Eulària la retirada del nom d'Alejandro Rodríguez de Valcàrcel a un cèntric carrer del poble, Esquerra Unida continuarà amb la seva tasca d'eliminar dels carrers tota referència al feixisme i la corrupció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.