Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] 'Al Molinar, Port Petit' celebra la «materialització de la reivindicació ciutadana»

La recent obertura del nou espai públic en el passeig del Molinar és la «materialització de la reivindicació ciutadana» sota la campanya 'Al Molinar, Port Petit' que fou encapçalada per desenes d'entitats comptà amb la implicació de centenars de persones.

«No sempre podem felicitar-nos per reivindicacions socials que arriben a bon port, però si alguna cosa ha aconseguit 'Al Molinar, Port Petit» és demostrar que la unió, el treball en equip i la perseverança (més de set anys de treball) poden portar-nos a assoliments socials com aquest», assenyalen.

En aquest sentit han recordat que l'esforç col·lectiu ha aconseguit evitar dos projectes de construcció del port que «haguessin desfigurat el Molinar; ocupant milers de metres a la mar, així com superfície terrestre a la ciutadania».

Per aquest motiu han explicat que tot i que «encara que encara queda per finalitzar la rehabilitació de l'edifici emblemàtic del port i alguns altres aspectes de l'obra marítima»; la ciutadania ja pot gaudir del nou passeig marítim del Molinar. Per això, 'Al Molinar, Port Petit' han llançat un vídeo que resumeix els set anys de campanya ciutadana.

«Creim important que la gent pugui tenir memòria històrica, i que, a través d'aquest vídeo, es vegi el que podria haver ocorregut si s'haguessin dut a terme els projectes de construcció del port promoguts pel Club Marítim Molinar de Llevant. I, sobretot, transmetre que s'ha aconseguit gràcies a l'esforç de la ciutadania», han finalitzat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.