Setmanari d'informació local - 138 anys

Els batles del PP a les Balears es neguen a transferir els romanents municipals a l'Estat

El president del PP a les Balears i portaveu del grup parlamentari, Gabriel Company, ha assegurat, aquest dijous, que gairebé la totalitat dels batles del PP de les Illes es neguen a transferir els romanents dels ajuntaments a l'Estat.

En roda de premsa, Company ha assegurat que el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha començat «el seu corralito» amb els ajuntaments i els consells després de l'acord assolit per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), amb els vots del PSOE, per l'alliberament dels romanents municipals i l'ús del superàvit.

En aquest sentit, el líde del PP a les Balears ha demanat la dimissió «immediata» del president de la FEMP, Abel Caballero. «És impossible consentir que aquest dirigent continuï al front per aconseguir robar als ajuntaments. Tant Caballero com Sánchez s'han carregat el municipalisme», ha remarcat.

a lamentat que la presidenta del Govern, Francina Armengol, «defensi l'indefensable». «Avui defensa que Sánchez expropiï els ajuntaments quan fins ara, quan el PSIB ha votat ho ha fet a favor perquè no ho fessin».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.