Setmanari d'informació local - 138 anys

Empresaris de Parcs Infantils de Mallorca ofereixen a Educació les seves instal·lacions per fer-hi classes

Imatge de la desinfecció d'un parc infantil públic de Palma. | dBalears/Arxiu

L'Associació d'Empresaris de Parcs Infantils de Mallorca, adherida a la Patronal del Petit i Mitjà Comerç (Pimeco), ha oferit a la Conselleria d'Educació les seves instal·lacions com a espais alternatius o complementaris als centres educatius on poder fer classes, en cas de necessitat.

Pimeco ha assenyalat que en total són 19 els parcs infantils de l'Associació que es posen a la disposició del Govern. La majoria d'ells estan distribuïts en diversos barris de Palma i també n'hi ha en altres localitats com Llucmajor, Manacor i sa Pobla.

Entre tots, sumen prop de 8.000 metres quadrats. Des de l'Associació han ressaltat que tots els parcs infantils són espais «segurs i totalment adaptats a les necessitats dels infants». A més, han afegit, «compten amb banys adaptats a persones amb mobilitat reduïda, i altres serveis com ara wifi, calefacció i cuina».

La presidenta de l'Associació, Mercedes Marín, ha subratllat que els agradaria «ser part de la solució» per tal de facilitar l'inici del curs escolar. «Creiem que els nostres locals poden servir com a espais alternatius tant de centres educatius, com d'escoles infantils, biblioteques o centres d'esbarjo», ha dit.

A continuació, el president de Pimeco, Toni Fuster, ha explicat que es tracta de locals que permeten «aforaments considerables, que en alguns casos arriben a les 200 persones, que compleixen la normativa, i que són totalment segurs per als infants».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.