Setmanari d'informació local - 138 anys

L'EMT finalitza un pla de tornada a l'escola amb un reforç del servei de més d'un 20%

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma ha finalitzat un pla de tornada a l'escola, que s'iniciarà dilluns que ve 7 de setembre, amb un reforç del servei de més d'un 20%, segons ha informat aquest dimarts l'Ajuntament de Palma.

D'aquesta manera, els serveis de bus augmentaran des de principis de setembre un 20% i un 10% addicional durant les hores punta, entre les 7.30 i les 9.30 hores els dies laborables.

Aquest reforç del 20% del servei farà que la freqüència mitjana se situï entre els 8 i els 12 minuts en la major part de la xarxa. A més, s'afegeix un reforç addicional d'un 10% que permetrà dotar de més vehicles i que les freqüències de pas siguin d'entre 5 i 6 minuts en hora punta en els denominats grans corredors de la xarxa.

Alguns d'aquests punts són, per exemple, zona Ponent amb la L4; Son Rapinya amb la L7; General Riera amb les línies L16 i L33; carretera de Valldemossa (L12 i L24); són Cladera, s'Indioteria (L10); carrer Aragó (L3 i L33); Pere Garau i és Rafal (L5 i L16); carretera de Manacor i Son Gotleu (L7 i L14), s'Arenal (L35, L23) i es Coll, Portitxol i Molinar (L35).

A més, des del 7 de setembre la L1 circularà cada 20 minutos des del passeig Marítim i fins al passeig Mallorca, i les línies 27 i L28 circulars que van cap a Son Llàtzer duplicaran les freqüències respecte a l'estiu i circularan cada 30 minuts.

Així mateix, el pla de reforç amb motiu del retorn escolar de l'EMT preveu recuperar a partir del 28 de setembre el servei habitual de la L19 coincidint amb l'inici del curs a la Universitat de les Illes Balears (UIB).

«L'EMT és un servei essencial per a la ciutat que no ha parat en cap moment i ha hagut de fer un esforç per a adaptar-se a les indicacions de les autoritats sanitàries. Vull agrair als treballadors la seva implicació i compromís», ha assenyalat el gerent de l'EMT, Mateu Marcús.

En aquest sentit, ha detallat que l'EMT està preparant a més una sèrie de línies especials de reforç que coincidiran amb els horaris d'entrada i sortida de les escoles i instituts on el servei s'ha vist modificat per les circumstàncies sanitàries .

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.