Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort comença la campanya 'El petit comerç ens fa grans' per a fomentar el petit comerç

07/09/2020 Campaña de promoción del pequeño comercio.. El Ayuntamiento de Palma comienza esta semana la campaña 'El petit comerç ens fa grans', una iniciativa para reivindicar la importancia del pequeño comercio como motor económico y dinamizador de la actividad de los barrios de ciudad. POLITICA AYUNTAMIENTO DE PALMA | AYUNTAMIENTO DE PALMA

L'Ajuntament de Palma comença aquesta setmana la campanya 'El petit comerç ens fa grans', una iniciativa per a reivindicar la importància del petit comerç com a motor econòmic i dinamitzador de l'activitat dels barris de ciutat.

Segons ha assenyalat aquest dilluns el Consistori, la campanya constarà d'anuncis en premsa escrita i digital, xarxes socials, emissió de falques i publicitat en els autobusos de l'EMT i OPIS, per a recordar els valor afegits del petit comerç com són la proximitat, la familiaritat del tracte que es dóna als clients, la qualitat dels productes que ofereixen o l'oferta especialitzada.

L'objectiu és promoure les compres en els establiments petits de Ciutat generant així activitat econòmica, afavorint la creació de l'ocupació i col·laborant a la millora de les barriades de Palma.

Des de l'Ajuntament han recordat que des que va començar la pandèmia, el petit comerç ha fet un esforç per a actualitzar-se i implantar les mesures sanitàries i de seguretat necessàries perquè els clients puguin fer una compra segura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.