Setmanari d'informació local - 138 anys

Maria de la Mar Bonet grava amb Borja Penalba el seu nou disc en directe en el Teatre Micalet

El Teatre Micalet de València acollirà a Maria de la Mar Bonet en la seva tornada a la capital del Túria. Acompanyada per Borja Penalba, la cantant mallorquina oferirà als seus seguidors quatre concerts (les nits del 9, 10, 11 i 12 de setembre), que quedaran gravats per al seu nou disc.

Bonet i Penalba es varen conèixer a l'edició de 2013 del Festival Mim de Sueca fa set anys. Des de llavors, i quan les agendes ho han permès, els artistes han dut a terme una gran quantitat de concerts tant per sales, com a diferents festivals, amb els quals han recorregut les principals capitals de l'Estat espanyol «amb un gran acolliment de crítica i públic», assegura la sala valenciana.

El Micalet acollirà aquesta sèrie de concerts en els quals, acompanyats pel percussionista Antonio Sánchez, els dos artistes interpretaran tant noves composicions que han teixit durant aquests últims anys de col·laboració, com algunes peces «imprescindibles» en el repertori de Bonet.

La relació entre Maria de la Mar Bonet i la ciutat de València va començar a construir-se des dels inicis de la carrera de la cantant. Ja el 1970, va actuar en el Teatre Micalet i, des de llavors, mai ha deixat de visitar els escenaris de la ciutat, cantant als poetes valencians de renom i col·laborant en l'escena i en discos amb cantants i grups del territori valencià.

Maria de la Mar Bonet ha celebrat recentment els més de cinquanta anys que fa que està sobre els escenaris amb recitals a Grècia, Egipte, Tunísia, Itàlia i Cuba.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.