Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

CCOO considera que serà un curs «complicat» a causa de la «falta d'inversió en educació»

La Federació d'Ensenyament de CCOO Balears (FE-CCOO) ha considerat aquest dimarts que serà «complicat» l'inici del curs escolar 2020-2021 per «falta d'inversió en educació».

Segons ha expressat el sindicat, la pandèmia del coronavirus «ha destruït els esforços dels docents per a fer una educació de qualitat i innovadora, on els recursos pedagògics anaven més enllà de la pissarra i el llibre».

CCOO ha assenyalat que es torna «a la disciplina de caserna» i que la COVID-19 ha demostrat «que les inversions en educació, abans i avui, sempre són escasses i totalment insuficients». «Cap dels nostres governs han estat capaços d'apostar per sortir de la vergonyosa posició de ser la comunitat amb més fracàs i abandó escolar», ha criticat el sindicat.

Així mateix, CCOO ha destacat que l'educació «no es tracta de conformar cervells capaços de reproduir tasques», sinó que té «el titànic deure de formar persones i conformar cors i ànimes perquè cada persona pugui donar el millor de si mateix al conjunt de la societat».

En aquest sentit, el sindicat ha instat al Govern a fer «una seriosa reflexió i posar a la feina per a proveir les necessitats que té l'educació». «Les Balears necessiten un executiu que aposti per l'educació i faci una veritable inversió econòmica via pressupostos, i partides extraordinàries per a aquest curs», ha conclòs CCOO.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.