Setmanari d'informació local - 138 anys

El Màster en Gestió de les Polítiques Públiques de la UIB s'impartirà quatre anys més

09/09/2020 Reunión para la firma del convenio de financación del máster. SOCIEDAD CONSELL DE MALLORCA | CONSELL DE MALLORCA

El Màster en Gestió de les Polítiques Públiques de la Universitat de les Illes Balears (UIB) cofinançat pel Govern i el Consell de Mallorca s'impartirà quatre anys més, després de la pròrroga signada aquest dimecres pel conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, la consellera d'Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet

El màster està dirigit a empleats públics de tots els nivells que tenguin una titulació universitària o equivalent, a més de les persones amb una titulació universitària oficial obtenguda els cinc últims anys.

Segons ha explicat el Consell de Mallorca, l'objectiu d'aquesta acció és introduir i consolidar l'especialització en la gestió de les polítiques públiques amb la finalitat de continuar millorant la prestació dels serveis públics que duen a terme la CAIB, el Consell de Mallorca i totes les administracions i organismes públics de les Illes.

Modalitat semipresencial

La UIB oferirà per al pròxim curs un màxim de 30 places de curs complet i cinc alumnes més per mòdul. S'impartirà des del 15 d'octubre d'enguany fins al 14 de maig de 2021, els dijous i divendres de 16.30 a 20.30 hores en la modalitat semipresencial amb videoconferència a Eivissa i Menorca.

El màster s'estructura en sis mòduls de 10ECTS cadascun: Política i democràcia; Polítiques públiques en el nou escenari de la Unió Europea; Organització i actuació del sector públic. El nou paper de la ciutadania; Responsabilitat i sostenibilitat en la gestió pública, Innovació en la gestió i avaluació de polítiques públiques i Valors, direcció, lideratge i gestió de persones.

El preu del màster gràcies al conveni signat pel finançament del Govern i del Consell de Mallorca, és de 1.500 euros per a la matrícula del curs complet o 300 euros per mòdul.

L'alumnat que aprovi el curs obtendrà un títol propi de la UIB de 66 ETCS i el que cursi únicament un mòdul obtindrà el títol de curs d'especialització universitària sobre el mòdul realitzat.

El conveni de col·laboració, han apuntat, és de 108.000 euros per a cada edició, i preveu una aportació anual de 43.000 euros per part del Govern durant dos exercicis -en total 86.000 euros- i de 35.000 euros en el cas del Consell de Mallorca -un total de 70.000 euros en dos anys-.

La direcció del màster recau en la catedràtica de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial i exeurodiputada, Teresa Riera, i en la professora titular d'universitat de Dret Administratiu amb experiència en gestió pública Joana Maria Socias.

La coordinació del curs la realitzaran la directora de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) i la responsable de la Secretaria Tècnica d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca. Tota la informació del Màster i del professorat en www.fueib.org.

El Consell de *Govern va aprovar en la sessió del passat 3 de juliol l'acord pel qual s'autoritza la signatura d'aquesta pròrroga del conveni donat els bons resultats dels dos primers cursos d'aquesta formació universitària sobre polítiques públiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.