Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

El Màster en Gestió de les Polítiques Públiques de la UIB s'impartirà quatre anys més

09/09/2020 Reunión para la firma del convenio de financación del máster. SOCIEDAD CONSELL DE MALLORCA

CONSELL DE MALLORCA

El Màster en Gestió de les Polítiques Públiques de la Universitat de les Illes Balears (UIB) cofinançat pel Govern i el Consell de Mallorca s'impartirà quatre anys més, després de la pròrroga signada aquest dimecres pel conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, la consellera d'Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet

El màster està dirigit a empleats públics de tots els nivells que tenguin una titulació universitària o equivalent, a més de les persones amb una titulació universitària oficial obtenguda els cinc últims anys.

Segons ha explicat el Consell de Mallorca, l'objectiu d'aquesta acció és introduir i consolidar l'especialització en la gestió de les polítiques públiques amb la finalitat de continuar millorant la prestació dels serveis públics que duen a terme la CAIB, el Consell de Mallorca i totes les administracions i organismes públics de les Illes.

Modalitat semipresencial

La UIB oferirà per al pròxim curs un màxim de 30 places de curs complet i cinc alumnes més per mòdul. S'impartirà des del 15 d'octubre d'enguany fins al 14 de maig de 2021, els dijous i divendres de 16.30 a 20.30 hores en la modalitat semipresencial amb videoconferència a Eivissa i Menorca.

El màster s'estructura en sis mòduls de 10ECTS cadascun: Política i democràcia; Polítiques públiques en el nou escenari de la Unió Europea; Organització i actuació del sector públic. El nou paper de la ciutadania; Responsabilitat i sostenibilitat en la gestió pública, Innovació en la gestió i avaluació de polítiques públiques i Valors, direcció, lideratge i gestió de persones.

El preu del màster gràcies al conveni signat pel finançament del Govern i del Consell de Mallorca, és de 1.500 euros per a la matrícula del curs complet o 300 euros per mòdul.

L'alumnat que aprovi el curs obtendrà un títol propi de la UIB de 66 ETCS i el que cursi únicament un mòdul obtindrà el títol de curs d'especialització universitària sobre el mòdul realitzat.

El conveni de col·laboració, han apuntat, és de 108.000 euros per a cada edició, i preveu una aportació anual de 43.000 euros per part del Govern durant dos exercicis -en total 86.000 euros- i de 35.000 euros en el cas del Consell de Mallorca -un total de 70.000 euros en dos anys-.

La direcció del màster recau en la catedràtica de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial i exeurodiputada, Teresa Riera, i en la professora titular d'universitat de Dret Administratiu amb experiència en gestió pública Joana Maria Socias.

La coordinació del curs la realitzaran la directora de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) i la responsable de la Secretaria Tècnica d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca. Tota la informació del Màster i del professorat en www.fueib.org.

El Consell de *Govern va aprovar en la sessió del passat 3 de juliol l'acord pel qual s'autoritza la signatura d'aquesta pròrroga del conveni donat els bons resultats dels dos primers cursos d'aquesta formació universitària sobre polítiques públiques.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris