Setmanari d'informació local - 138 anys

Mor un home de 50 anys per COVID-19 l'hotel pont d'Eivissa

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha informat que, en la matinada d'aquest dijous, ha mort una de les persones que es troben aïllades a l'hotel pont d'Eivissa, Hotel La Noria, destinat a persones positives en COVID-19.

Segons han detallat, l'hotel pont està destinat a casos positius de coronavirus, ja siguin turistes de vacances a Eivissa als quals se'ls detecta la infecció o residents positius lleus o asimptomàtics que no puguin garantir un adequat aïllament domiciliari per raons sociofamiliars.

El mort ha estat un home, resident a Eivissa, de 50 anys d'edat anys, amb patologies prèvies, i amb una situació clínica lleu que es trobava residint en aquest hotel perquè no podia dur a terme correctament l'aïllament domiciliari. Havia seguit el control i seguiment rutinari per part dels equips d'Atenció Primària. L'últim se li havia fet aquest dimecres al matí, després del qual es trobava estable.

L'hotel pont d'Eivissa compta en l'actualitat amb 29 hostes, 14 espanyols i 15 estrangers, i 22 habitacions ocupades de les 84 disponibles, és a dir un 26 per cent d'ocupació. Per la seva part l'hotel pont de Formentera allotja a 6 hostes, tots espanyols, en sis habitacions de les 19 de les quals disposa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.