Setmanari d'informació local - 138 anys

L'advocat Gonzalo Boye denuncia que uns desconeguts han tornat a irrompre en el seu despatx

Els assaltants han forçat la reixa de la finestra del despatx de Boye. | Gonzalo Boye/Twitter

Gonzalo Boye, advocat del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i de l'expresident Carles Puigdemont, ha denunciat que uns «desconeguts» han irromput en el seu despatx, en el que seria la segona acció d'aquest tipus en nou mesos, després que denunciés una altra al gener.

«Per segona vegada en menys de 9 mesos hem rebut visita de 'desconeguts', aparentment no s'han emportat res... veurem si tampoc ho han portat» ha escrit Boye en el seu compte de Twitter, adjuntant fotografies de la finestra del seu despatx forçada.

El lletrat ha explicat que «han tallat la reixa d'una de les finestres, desmuntat la mateixa, destruït els sensors volumètrics i destrossat l'alarma... caldrà determinar el que pugui faltar i, sobretot, el que pugui 'sobrar'».

Boye ha confirmat que ha denunciat els fets davant la Policia Nacional, que han acudit al despatx a investigar els fets.

Es tracta de la segona vegada enguany en la qual l'advocat de Torra denuncia un atac similar contra la seva oficina, després que el passat 17 de gener denunciés destrosses importants de material informàtic i mobiliari del seu despatx.

En aquella ocasió Boye tampoc va trobar a faltar documents ni altres estris, però va denunciar la destrossa de cables, mobiliari i material informàtic com el seu servidor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.