Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi exigeix la derogació de la Llei Montoro per a «acabar amb el corralito» que té segrestats 600 milions d'euros

El PI exigit aquest dilluns la derogació de la Llei Montoro per a «acabar amb el corralito socialista» que té segrestats 600 milions d'euros a les Balears.

El president del partit, Antoni Amengual, ha reclamat la derogació d'aquesta llei i ha exigit a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que «anteposi els interessos d'aquesta terra als del seu partit».

Amengual ha considerat que les mesures anunciades aquest dilluns són «insuficients, una aixecada de camisa i tornen a atemptar contra l'autonomia dels ajuntaments». Segons ha afegit, el Govern de Pedro Sánchez «no encerta ni quan rectifica i amb aquesta decisió es constata la derrota parlamentària de la setmana passada».

Segons ha defensat, és necessari acabar «amb aquest corralito socialista que té retenguts 16.000 milions d'euros a Espanya, d'ells, 600 milions d'euros de les Balears».

Finalment, Amengual recordat que hi ha un endeutament de més 9.000 milions d'euros que es veurà incrementat en els mesos pròxims i, per tant, «la situació és de fallida» i veu necessari que la presidenta del Govern, Francina Armengol, «defensi una proposta conjunta de totes les formacions a Madrid».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.