Setmanari d'informació local - 138 anys

La Simfònica actuarà aquesta setmana al Castell de Bellver i l'Arxiu del Regne

L'Orquestra Simfònica de Balears oferirà tres concerts aquesta setmana que tendran com a escenari l'Arxiu del Regne i es Castell de Bellver.

En aquestes tres actuacions, el públic podrà gaudir d'obres com el Trencanous suite, de P.I. Tchaikovsky; la Simfonia núm. 2 de S. Rackhmaninov, o 'Mallorca', 'Granada' i 'Suite Espanyola' d'Albeniz, entre altres.

Segons ha informat la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat en un comunicat, en concret, el dijous, 17 de setembre a les 20.30 hores, a l'Arxiu del Regne, un trio de la Simfònica format per Enrique Sánchez (flauta); Tobias Isern (tuba) i Helena Garreta (arpa) interpretaran un programa compost per Le Premier Jour, de F. Angleraux; Gitana op. 21, de A. Hasselmans; Variacions sobre La ci darem la mà, de S. Mercadante; Duo concertant núm. 1, de J. Fiala; Granada i Mallorca, d'I. Albeniz, i Promenade al automne, de M. Tournier. L'entrada serà lliure fins a completar l'aforament.

Quant als concerts del Castell de Bellver, seran els dies 18 i 19 de setembre a les 21.30 hores. El divendres 18, una vintena de músics de l'Orquestra Simfònica, sota la direcció del mestre titular Pablo Mielgo, interpretarà El Trencanous suite, de P.I. Tchaikovski, i la Simfonia núm. 2, de S. Rackmaninov.

L'endemà, el 19 de setembre, es Castell de Bellver acollirà un trio format per Javier Arnal (oboè); Gina Nicola (violí) i Yuko Mizutani (piano). Suite Espanyola (arranjament per a oboè, banya anglesa i piano), d'I. Albeniz; Balada per a violí i piano, de C. Porumbescu; Impromptu concertant per a violí i piano, de G. Enescu, i Schilflieder 5 fantasies sobre poemes de N. Lenau de A. Klughardt seran les obres que s'interpretaran.

Les entrades per a aquests dos concerts ja estan a la venda en la pàgina web de la Simfònica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.