Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS rebutja rebaixar el requisit lingüístic per accedir a la funció pública

La diputada de MÉS per Mallorca Joana Aina Campomar, ha defensat aquest dimarts al Parlament que el català sigui un requisit i no un mèrit per accedir a un lloc de feina a la Sanitat Pública.

Segons Campomar, «no farem cap passa enrere». Així de contundent s'ha mostrat durant el debat d'una moció presentada pel PP demanant rebaixar els requisits lingüístics. Una proposta que, segons el parer de la diputada ecosobiranista, «no ens ve de nou que el PP continuï amb el menyspreu a la nostra llengua insistint que el català sigui un mèrit i no un requisit de la carrera professional. I des d'aquí ho diem ben clar: des de MÉS per Mallorca reclamam i reclamarem sempre la garantia dels drets lingüístics en la sanitat pública Balear tal com ho reconeix l'actual Llei de Funció Pública de les Illes Balears», ha emfatitzat.

Durant el debat, Campomar ha assegurat que «no hi pot haver discriminacions lingüístiques que sofreixen els illencs que s'expressen en la llengua pròpia. Vetllar per la bona salut dels pacients també implica que es puguin expressar en la seva llengua».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.