Setmanari d'informació local - 138 anys

La mitjana de preu del lloguer d'una habitació se situa entorn 380€ a les Balears

La mitjana de preu del lloguer d'una habitació a les Balears se situava al voltant dels 380 euros a l'agost. Així, les Balears són el tercer territori de l'Estat espanyol més car per a compartir pis, per darrera de Madrid i Catalunya, segons l'estudi 'Habitatges compartits a Espanya' realitzat per Fotocasa.

La directora de Comunicació de Fotocasa, Anaïs López, ha explicat que el mercat del lloguer tendeix a l'estabilització després de les «fortes pujades» registrades en els últims anys, així com el mercat dels pisos compartits, sobretot en grans ciutats on els preus han estat més tensionats, com Barcelona i Madrid.

Els territoris que han experimentat majors caigudes del preu de lloguer de les habitacions són Catalunya (-14,8%), Múrcia (-6,6%), Extremadura (-5%), Castella i Lleó (-4%), País Valencià (-3,9%), Aragó (-3,7%) i Madrid (-1,7%).

Per contra, els que més han incrementat els preus són Castella-la Manxa (+7,2%), Astúries (+6,9%), Andalusia (+4,5%), Galícia (+3,9%), País Basc (+1,3%) i Canàries (+1,3%).
.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.