Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort amplia la neteja desinfectant nocturna a Son Fortesa i parts de plaça de Toros, Arxiduc i Son Oliva

17/09/2020 El alcalde de Palma, Jose Hila, visita a los equipos de limpieza de Emaya. POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS AYUNTAMIENTO DE PALMA | AYUNTAMIENTO DE PALMA

L'Ajuntament de Palma ampliarà des d'aquest divendres la neteja desinfectant nocturna al barri de Son Fortesa Sud i parts de plaça de Toros, Arxiduc i Son Oliva, on a partir d'aquesta nit s'aplicaran mesures excepcionals i temporals per a la contenció de la COVID-19.

L'alcalde de Palma, Jose Hila, va visitar aquest dijous als equips de neteja que Emaya ha desplegat en els quatre barris on ja s'apliquen aquestes mesures: Son Gotleu, La Soledat Nord, Can Capes i una part de Son Canals.

Des de divendres passat, Emaya ha reforçat en aquestes zones la neteja els horabaixes i la desinfecció nocturna dels carrers i dels espais d'ús escolar.

D'aquesta manera, l'operatiu de l'empresa municipal per a tota la zona afectada per les restriccions, inclosa la nova que entra en vigor aquesta nit, tendrà tres torns de neteja al llarg del dia.

D'una banda, en el torn de demà s'intensifica el servei d'escombratge manual i es reforça la desinfecció de les zones d'ús escolar.

Així mateix, en el torn de tarda neta amb grenadores mecàniques i quatre grenadores d'aigua a pressió les zones de major ús, i es repassen les àrees de contenidors per a evitar desbordaments.

Finalment, el torn de nit es reforça amb la desinfecció diària dels carrers amb tres camions cisternes, dues grenadore d'aigua i tres equips de pressió que apliquen aigua amb desinfectant en les zones de major ús i necessitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.