Setmanari d'informació local - 138 anys

La final del concurs 'Pop Rock 2020' de Palma se celebrarà el 4 d'octubre a Es Gremi

El concurs 'Pop Rock 2020' de Palma es prepara per a l'última fase del certamen, amb les semifinals que se celebraran al llarg del pròxim diumenge 27 de setembre i la final que tendrà lloc el pròxim 4 d'octubre a Es Gremi.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, a fi de facilitar el seguiment del concurs a la ciutadania, les dues cites s'emetran en directe a través de l'APP Es Gremi Live Streaming.

Per a les semifinals d'aquest pròxim diumenge, s'estableix l'horari d'actuacions d'11.00 a 14.00 hores per a les categories de música urbana i de metall-punk i de 16.00 a 21.00 hores per a la categoria de pop rock.

Així mateix, la ciutadania podrà votar el seu grup favorit al llarg del dia a través de la plataforma de Participació Ciutadana tufas.palma.cat, de la qual sortirà un grup que passarà a la final per votació popular.

Per a aquesta semifinal, el jurat ha triat 21 grups delss 102 aspirants: 11 bande que competiran en la categoria de Pop Rock, sis en la d'Urbana i quatre en la de Metall Punk.

D'altra banda, en la final del pròxim 4 d'octubre actuaran un total de quatre grups, un de cada categoria (música urbana, metall-punk i pop rock) al qual se li ha de sumar el que passarà per votació popular. Les finals se celebraran a Es Gremi a partir de les 18.00 hores.

Des de Cort han assenyalat que tant per a les semifinals com per a la final es comptarà amb la presència de persones destacades del sector musical, així com de premsa especialitzada.

Les persones que vulguin assistir com a públic podran descarregar-se la seva entrada gratuïta a través de la web www.esgremi.com. Tota la informació es podrà consultar en www.palmacultura.cat i en l'APP de PalmaCultura, o en www.esgremi.com.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.