Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal denuncia la «negativa» del PSOE a debatre sobre la insularitat al Senat

El senador de MÉS per Mallorca Vicenç Vidal, ha denunciat que el PSOE rebutgés aquest passat dimarts al Senat la proposta per crear una ponència sobre la insularitat que l'ecosobiranista va presentar «calcada paraula per paraula» de la que el PSOE havia defensat mesos enrere.

Vidal aprofità una altra proposta socialista de ponència d’estudi sobre la Tercera Edat per incloure, com a esmena, la proposta de crear una ponència sobre la insularitat «que no em cansaré de reclamar», ha afegit.

Vidal ha indicat que , amb la seva proposta, copiada de la que el partit de Pedro Sánchez havia dit que defensava fa mesos, «pretenia posar en evidència un PSOE i un PSIB que sembla que, tristament, no tenen cap intenció de posar en marxa una simple ponència d’insularitat». Vidal ha recordat que el PSOE va tombar la proposta de crear una comissió exclusiva sobre la insularitat plantejada per MÉS. «En el seu dia, però, varen defensar substituir la comissió per una ponència que ara també rebutgen», ha lamentat el senador.

Vidal ha recordat que «al Senat, com si fos una escola, no em cansaré d’explicar la insularitat fins que el conjunt de senadors dels partits estatals entenguin que els ciutadans de Formentera, Eivissa, Menorca i Mallorca no podem més».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.