Setmanari d'informació local - 138 anys

Ara Mallorca denuncia que el Govern d'Armengol utilitza el bilingüisme com ho feia Bauzá

L'organització política Ara Mallorca ha denunciat a través de Twitter l'ús del bilingüisme per part del Govern de Francina Armengol i l'ha equiparat al de l'ex-president del PP, José Ramón Bauzá.

L'organització alertava que el Twitter oficial del Govern de les Illes Balears apareixia aquest passat dimecres en català i en castellà. Així mateix, el mateix dia els responsables de comunicació del Govern, rectificaren i tornaren al català després que Ara Mallorca ho hagués denunciat.

«El bilingüisme s'ha instal·lat a les xarxes del Govern de les quals n'és responsable la Direcció General de Comunicació, en mans del PSIB. S'arriba a l'absurd de traduir el nom propi del Govern», apuntaven.

Igualment, critiquen que els cartells del Govern es desdoblen i es posa publicitat en castellà. «Això és un atac a la Llei de Normalització Lingüística», han recordat. «El bilingüisme és un discurs fal·laç de l’espanyolisme, no una proposta real i sincera: només són bilingües els catalanoparlants», assenyalen des d'Ara Mallorca.

Finalment, exigeixen que el català sigui l'única llengua amb què s'expressi el Govern de Francina Armengol i que deixi d'actuar «de forma tan parescuda al Govern Bauzá».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.