Setmanari d'informació local - 138 anys

La periodista Marisa Goñi serà la nova directora de Diario de Mallorca

Editora Balear, pertanyent al grup Prensa Ibérica Media, ha nomenat a la periodista Marisa Goñi nova directora de 'Diario de Mallorca', del qual era fins ara subdirectora, en substitució de Maria Ferrer.

Goñi, que prendrà possessió el pròxim 1 d'octubre, substitueix a Ferrer, qui va ser la primera dona que va assumir la direcció del diari i que ha decidit afrontar nous reptes professionals després d'haver estat prop de quatre anys al capdavant del diari.

Goñi és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat de Navarra i ha desenvolupat pràcticament tota la seva carrera professional a Mallorca. Entre els anys 1990 i 2007 va treballar com a redactora de política i recerca de 'Diario de Mallorca' i va ser una de les integrants de l'equip que va aconseguir en 2005 el premi Ortega y Gasset de periodisme pels seus reportatges sobre els vols secrets de la CIA a Espanya.

Entre 2007 i 2011 va ser directora general de la Radiotelevisió de Mallorca i, posteriorment, va exercir com a corresponsal a les Balears de 'El Periódico de Catalunya' i de Cuatro, i com a columnista de l'Ara Balears.

A partir de 2012 la seva activitat es va centrar en la producció televisiva a través de la productora Cinètica, que va gestionar els informatius de Mediaset a les Balears i va produir documentals, sèries, publicitat, espectacles i esdeveniments de tota mena.

En la seva trajectòria professional ha estat guardonada també amb el premi Drets Humans del Consell General de l'Advocacia i el premi Debat de llibre reportatge de l'editorial Random House Mondadori, tots dos per la seva recerca sobre els vols de la CIA; el premi Olímpia Honorífic 2004 del Lobby de Dones, per la recerca del 'cas Rasputín' per a 'Diario de Mallorca' i el guardó Solidaritat del Consell de Mallorca 2014, pel documental 'Més que un barri'.

Al maig de 2018, Goñi va tornar a 'Diario de Mallorca' per a incorporar-se a l'equip de direcció del periòdic com a subdirectora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.