Setmanari d'informació local - 138 anys

El Principal amplia el seu programa per a escoles amb espectacles, visites guiades i tallers

El Teatre Principal de Palma ha preparat per a aquest curs 2020-2021 un ventall d'activitats pedagògiques per a oferir als centres escolars al llarg de la temporada amb espectacles, visites guiades, tallers de dramatúrgia, tutories teatrals i aules obertes de teatre.

Segons ha informat el Consell de Mallorca, tota l'oferta educativa es pot trobar en la pestanya 'Principal educatiu' de la web del teatre que enllaça amb un espai específic de les activitats.

Al llarg de la temporada, els espectacles dirigits a escolars i adolescents també es podran seguir per streaming des de les aules. Entre les mostres, hi haurà títols com l'òpera 'La flauta màgica', de Mozart; 'Daus', de Ventricle Veloç; 'Els condemnats', de Baltasar Porcel; 'Somni d'una nit d'estiu', de Shakespeare, entre molts altres.

Els tallers de dramatúrgia estaran dirigits a alumnes de secundària, però també estaran oberts a adults i públic en general. El primer d'aquests ho impartirà el dramaturg i professor Sergio Baos i seran sis sessions que es realitzaran al llarg de dos mesos.

Així mateix, es duran a terme tutories teatrals per a formar al professorat de secundària en direcció teatral. El Principal posarà a l'abast textos de ficcions que els docents puguin treballar en classe.

D'altra banda, les aules obertes es reprendran enguany dirigides a menors, adolescents i adults. De la mateixa manera, s'estan organitzant visites guiades al Teatre Principal, que permetran conèixer de primera mà aquest espai escènic, així com la seva història i equipament tècnic.

Aquest programa es presentarà aquest divendres a les 19.30 hores al personal docent que estigui interessat durant una reunió presencial en el mateix Teatre Principal, que també es podrà seguir telemàticament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.