Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Llucmajor celebra que l'Ajuntament bonifiqui la instal·lació de plaques fotovoltaiques

MÉS per Llucmajor ha celebrat l'aprovació per part de l'Ajuntament de la moció presentada per la formació ecosobiranista per a demanar que es promogui la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques per autoconsum.

Segons ha explicat MÉS, l'Ajuntament de Llucmajor modificarà les ordenances oportunes per a bonificar les instal·lacions que promouen les energies renovables.

D'aquesta manera, bonificarà un 50 per cent de l'Impost de Béns immobles (IBI) als particulars que instal·lin plaques solars. Així mateix, també gratificarà amb un 20 per cent l'Impost sobre Instal·lacions, Construccions i Obres (ICIO). Aquestes bonificacions han d'entrar en vigor a partir de dia primer de gener de 2021.

Mitjançant la moció de MÉS, han apuntat, l'Ajuntament de Llucmajor es compromet també a promoure activitats de sensibilització i informació per a fomentar la implantació de l'autoconsum en el municipi.

La portaveu de MÉS per Llucmajor, Maria Barceló, va celebrar l'aprovació de la proposta de la formació ecosobiranista després de l'aprovació fa un any del Pla d'Acció per l'Energia Sostenible i el Clima. L'objectiu de la moció, han afegit, és que aquest document «no quedi dins d'un calaix» i s'apliquin polítiques reals que incrementin la producció d'energies renovables.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.