Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi demana a Armengol canviar de lloc l'hotel Covid de Llucmajor

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha demanat al govern d’Armengol un nou emplaçament per a l’hotel Covid a la zona de l’Arenal de Llucmajor. La formació ha presentat una iniciativa parlamentària perquè se cerqui una nova ubicació allunyada de les escoles i els centres educatius.

El diputat d’El Pi, Pep Melià, ha explicat que «també demanam que es mantengui un diàleg constant amb l'Ajuntament de Llucmajor i, si és el cas, amb l'Ajuntament de Palma i amb la comunitat educativa de l'Arenal per aconseguir consensuar un emplaçament adequat per a l'hotel Covid».

En aquest sentit, Melià diu que «la decisió de la ubicació s’ha fet sense haver-ho dialogat, ni consensuat i és important elegir emplaçaments per aquesta classe d'instal·lació que suposi el màxim de seguretat i que eviti interferències en la prestació de serveis públics essencials, havent d'existir un mínim de planificació».

Segons Melià, a la zona de l'Arenal de Llucmajor «hi ha multitud d'establiments hotelers que podrien acollir aquesta instal·lació sense generar una influència negativa sobre el servei públic d'ensenyament. Ens consta que l'associació hotelera de la zona ha oferit altres emplaçaments molt més adequats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.