Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell Assessor d'IB3 integra Joan Riera i Maria Roig a proposta de l'APIB

43651

El Parlament votarà en el pròxim ple, aquest dimarts 6 d'octubre, la proposta consensuada entre els principals grups de la Cambra amb els 15 nous membres que integraran el Consell Assessor de Continguts i Programació d'IB3, en el qual s'ha incorporat als periodistes Joan Riera i Maria Roig a proposta i en representació de l'Associació de Periodistes de les Balears (APIB).

Segons ha informat l'APIB aquest dilluns, s'ha proposat tant a Joan Riera Munar com a Maria Roig per a ser part del Consell Assessor d'IB3 davant la «convicció que la seva presència es traduirà en una valuosa aportació al Consell Assessor en l'aposta per continguts informatius de qualitat i de servei públic en la radiotelevisió pública, d'acord amb la línia defensada aquests últims anys per l'entitat en el si d'aquest òrgan».

En aquesta línia, ha explicat que ha proposat a Joan Riera per la seva dilatada experiència en l'àmbit periodístic i cultural. Riera ha treballat en premsa, ràdio i televisió durant més de 40 anys, entre ells Ràdio Popular, TVE i Diario de Mallorca, mitjà en el qual va ser subdirector, i com a tertulià a IB3. Actualment està jubilat.

Així mateix, ha argumentat l'APIB, s'ha apostat per Maria Roig en ser llicenciada en Periodisme i en Publicitat i Relacions Públiques, amb àmplia experiència en el sector audiovisual, tant en ràdio com en televisió. Roig coneix IB3, on ha treballat com a redactora, productora i reportera en ràdio i en televisió. També ha treballat en altres canals com La Sexta i Antena 3. Actualment exerceix a Eivissa.

Amb tot, l'Associació de Periodistes de les Balears ha agraït als diferents grups parlamentaris (especialment a aquells que integren les seves propostes, Podem i PP, així com la col·laboració de PSIB) no sols haver tingut en compte les propostes de l'associació per a representar al sector en el nou Consell Assessor, sinó també la voluntat de consens i el treball per presentar una proposta acordada entre PSIB, PP, Podemos, Cs, MÉS i El PI, com a garantia de «pluralitat i independència» de l'òrgan d'assessorament d'una radiotelevisió pública que ha de ser «independent i plural».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.