Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi exigeix mesures extraordinàries per «fomentar» el comerç a la campanya de Nadal

43671

El Pi ha exigit aquest dimarts a la presidenta del Govern Francina Armengol mesures extraordinàries per incentivar el comerç a la campanya de Nadal. El diputat de la formació, Josep Melià, ha reclamat una aposta «clara» del Govern per donar suport a aquest sector «un dels més afectats per la crisi econòmica provocada per la Covid 19».

Melià ha recordat aquest matí en seu parlamentària que «en els darrers quatre anys el sector ha perdut quota de mercat de manera dràstica, més de 700 comerços han tancat a les Balears i ara amb la Covid està en caiguda lliure, amb les pitjors xifres de l’Estat espanyol». El diputat ha comentat que «ens hem de fermar les sabates, calen mesures dràstiques i radicals per poder sortir d’aquesta situació».

En aquest sentit, ha criticat el Govern perquè «fins ara només hem vist bones paraules però molt poc fets per capgirar aquesta crisi». Melià ha dit que «el gran repte és que hi hagi consum i això implica incentivar el consum exterior però també l’interior i no tenim cap mesura nova per aconseguir això». «El que hem de tenir clar és salvar la campanya de Nadal», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.