Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Llucmajor incorpora els dos regidors que varen abandonar Vox

El batle de Llucmajor Eric Jareño, ha delegat funcions de gestió als regidors no adscrits, José Pastor i Raúl Domínguez, que varen formar part anteriorment del grup de Vox.

Domínguez va ser expulsat de Vox poc després de les eleccions municipals, i es va mantenir a l'Ajuntament com a regidor no adscrit. Aproximadament un any més tard va deixar el partit José Pastor, que també es va mantenir com no adscrit. D'aquesta manera, Vox va deixar de tenir representació en el ple.

Aquest estiu l'alcalde va destituir dos regidors de Llibertat Llucmajor, Alexandro Gaffar i Eloy Crusat. En el comunicat anunciant la incorporació dels dos regidors que havien estat de Vox, l'Ajuntament remarca que amb la sortida de dos regidors -els de Llibertat Llucmajor- hi havia «una falta de mans per a gestionar de manera efectiva alguns serveis».

Pastor treballarà en les àrees de Participació Ciutadana i Atenció a la Ciutadania a les Urbanitzacions, i Domínguez des de les àrees de Mobilitat i Transports.

«Com des de principi de legislatura, el nostre govern ha rebut el suport extern dels dos regidors, he decidit incorporar-los a tasques executives i aconseguir més estabilitat», ha declarat el batle.

En el comunicat sostenen que tots els integrants de l'equip de govern «han acordat un full de ruta per a l'actuació municipal», un document de prioritats marcat per la COVID-19 enfocat a «que la institució local cuidi de les persones, de l'economia local i de l'entorn».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.