Setmanari d'informació local - 138 anys

PIMEM demana a l'Autoritat Portuària reactivar l'activitat dels creuers

PIMEM ha traslladat al president de l'Autoritat Portuària de les Balears, Francesc Antich, la necessitat de recuperar l'activitat dels creuers a Palma. Es tracta, segons la Federació d'activar «al més aviat possible» l'oferta per atreure el major nombre de turistes i davant un context que s'ha complicat encara més davant la caiguda del IMSERSO i la quasi nul·la presència de turistes europeus en temporada baixa.

El president de PIMEM, Jordi Mora, assegura que «Canàries és una destinació que ha estat àgil i ràpida ja que ha enviat un protocol de seguretat que li permet rebre creuers aquest mes d'octubre». I és que la Federació assegura que per a aquest sector és important treballar amb el màxim temps d'antelació no com pugui ser el cas de les aerolínies. Mora manté que «ens cal reactivar l'economia en aquest cas sobretot de Palma i a causa de la crisi que patim l'activitat dels creuers pot ser una activitat molt ben rebuda pels comerços de Palma».

I és que segons PIMEM el Govern exigirà a les companyies que realitzin proves PCR o tests als viatgers abans d'arribar a les Illes. «Diverses navilieres ja s'han interessat per realitzar creuers exclusivament en el circuit insular canari durant l'hivern tot i que es deixa clar que només es permetrà aquesta activitat a empreses europees en considerar que els protocols de la UE són dels més exigents del món», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.