Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Consell i Calvià s'adhereixen a l'Agència de Defensa del Territori

CONSELL DE MALLORCA

El Consell de Mallorca ha aprovat, aquest dijous, en sessió plenària l'adhesió de dos municipis més a l'Agència de Defensa del Territori (ADT): Consell i Calvià.

La institució insular ha explicat que, amb la incorporació d'aquests ajuntaments, ja són 31 els que han delegat les competències en matèria de protecció del sòl rústic a aquest organisme autònom de la institució insular.

Pròximament, Porreres se sumarà també al total de municipis mallorquins que formen part de la llista d'ajuntaments adherits a l'ADT. La consellera de Territori del Consell de Mallorca, Maria Antonia Garcías, ha valorat tant la incorporació dels dos nous municipis, com la futura adhesió de Porreres.

«En les pròximes setmanes, tendrem un altre municipi adherit, ja que Porreres ha adoptat l'acord plenari per unanimitat d'incorporar-se a l'Agència», ha dit, alhora que ha destacat que la xifra d'ajuntaments que formen part de l'ADT creix de manera constant.

Durant els dos primers anys de l'Agència de Defensa del Territori (2009 i 2010), hi havia sis municipis adherits. Durant el 2011, el 2013 i 2014 no es va produir cap incorporació. Entre el 2015 i en 2019 es va incorporar a l'ADT 21 municipis, la qual cosa va suposar aconseguir la xifra total de 27 municipis. Actualment, hi ha 31 ajuntaments mallorquins adherits, en espera de l'entrada de Porreres a l'Agència de Defensa del Territori.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.