Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca celebra l'arxivament del 'Cas Contractes': «Era una trama orquestrada contra el partit»

Més per Menorca ha celebrat aquest dijous que el 'cas Contractes' hagi quedat arxivat definitivament per la justícia. Els ecosobiranistes reconeixen estar contents pel fet que «tota la trama orquestrada contra el seu partit no hagi tingut més recorregut i hagi quedat en un no res».

Lamenten que el PP hagi emprat la justícia «per atacar a l'adversari en lloc de fer-ho a través dels canals polítics». Consideren que aquesta força política hauria de donar explicacions públiques i reconèixer la seva «vergonyosa actuació» en la que pretenien tombar l’adversari polític amb acusacions.

Des de Més per Menorca, també exigeixen responsabilitats a qui hagi aprofitat aquesta campanya contra el partit «per treure'n rèdit polític» i critiquen al PSOE i a la presidenta, Francina Armengol, per la «desencertada» gestió de la situació en aquell moment. Exigeixen que demani disculpes als afectats perquè «ara que s’ha fet justícia, és hora de reconèixer que es va equivocar posant en dubte l’honorabilitat d’una part del seu propi equip de Govern».

Finalment, el partit menorquinista ha reiterat la «bona feina i honorabilitat» de l'ex-consellera, Ruth Mateu, i de la resta de càrrecs públics que en el seu moment varen haver de dimitir per la «pressió mediàtica i política orquestada entorn d'una demostrada falsedat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.