Setmanari d'informació local - 138 anys

El Gremi de Llibreters destaca «l'èxit de públic i vendes» de la 38 Fira del Llibre

El Gremi de Llibreters de Mallorca ha destacat aquest dilluns «l'èxit de públic i vendes» de la 38 Fira del Llibre de Palma, malgrat els canvis d'aquesta edició per la pandèmia de la COVID-19.

Des del Gremi de Llibreters han agraït el suport dels lectors que s'han acostat al pati de la Misericòrdia de Palma entre el 9 d'octubre i aquest dilluns per a comprar llibres i participar en les activitats.

Segons han indicat des del gremi, totes les activitats han estat plenes, així com també les presentacions de llibres, converses, concerts i recitals. Respecte als títols d'autors balears més demandats durant la fira, el Gremi de Llibrets ha destacat 'La mar rodona', de Sebastià Perelló o 'Mala Sang', d'Helena Tur.

Aquesta 38 edició de la Fira del Llibre, que finalitzarà aquest dilluns a les 20.00 hores, ha comptat amb la participació de 10 llibreries: Llibres Ramon Llull, Espai Caramulls, Ínsula Literària, Quart Creixent, Rata Corner, Llibreria Drac Màgic, Finis Africae, Univers del Còmic, Àbacus i Embat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.