Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI exigeix a l'extrema dreta que «tregui les mans del sistema educatiu»

L'STEI Intersindical ha mostrat aquest dimecres el seu suport a l'IES Felanitx davant la intromissió de l'extrema dreta per a retirar una pancarta del sindicat estudiantil, SEPC.

El sindicat denuncia que Vox ataca la llibertat d’expressió i la convivència als centres, i fa una crida a la Conselleria d’Educació perquè centri tots els seus esforços a fer front a la pandèmia i no a fer despenjar pancartes en què les organitzacions dels estudiants expressen les seves opinions, en l’àmbit de la llibertat d’expressió en l’entorn escolar. També reclama que l’extrema dreta «tregui les mans del sistema educatiu de les Illes Balears».

L’STEI ha volgut agrair a l’IES Felanitx que gestionàs la petició del col·lectiu estudiantil des de l’eficiència i el respecte dels drets i les llibertats. Els centres educatius tenen mecanismes que regulen la convivència i no necessiten extremistes que els diguin com han de fer les coses. És al contrari: l’STEI Intersindical demana «més democràcia interna als centres. S’ha demostrat que com més participades són les decisions, més acceptades són per part de la comunitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.